MENU
Головна » 2020 » Січень » 29

27 січня у Лошковецькій гімназії відбулася педагогічна рада, на якій було розглянуто такі питання:

1.Закон "Про повну загальну середню освіту".

2.Маркетинг в освітньому просторі.

Під час розгляду першого питання директор школи Крикун П. В. більш детально познайомила нас з новим законом "Про загальну середню освіту".

Нова українська школа вимагає від учителів творчої креативності, цікавих ідей і індивідуального підходу до кожної дитини. Навчитись розуміти потреби учнів в процесі освітніх послуг - саме ці питання було висвітлено у 2 питанні педагогічної ради на тренінговому занятті "Маркетинг в освітньому просторі!, яке провела психолог Гриневич Р. Ф. Зарання під її керівництвом було зроблено репортаж самими учнями з якого ми почули, які вимоги ставлять до вчителів здобувачі знань. Переглянули повчальний мультфільм "Людина-оркестр", після якого відбулося активне обговорення. А цікаві тренінгові вправи подарували нам хо ... Читати далі »

Переглядів: 264 | Додав: lena2015 | Дата: 29.01.2020 | Коментарі (0)

"Україна - соборна держава! Наша сила в єднанні!"

22 січня у Лошковецькій гімназії відбувся виховний захід присвячений Дню соборності України, який провела учителька історії Петровська О. М.Саме цього дня 101 рік тому, відбулася ключова подія на шляху до єдності і незалежності держави.Учні нашої школи гарно декламували вірші, сценки, а також переглядали відео.

... Читати далі »

Переглядів: 200 | Додав: lena2015 | Дата: 29.01.2020 | Коментарі (0)