MENU
Головна » 2015 » Листопад » 20

Сьогодні учні Лошковецької  загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів на чолі з директором Крикун Поліною Вацлавівною відзначили День Гідності та Свободи у стінах рідної школи. Традиційно лінійка почалася зі звучання гімну України.

Під час лінійки учні декламували патріотичні поезії, хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та героїв війни на сході. Також звучали пісні про Україну.

Закінчилася лінійка так, як і розпочалась, гімном України.

... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: lena2015 | Дата: 20.11.2015 | Коментарі (0)

16 листопада весь світ відзначає Міжнародний день толерантності. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили  Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри.

Не могла обминути ця подія і нашу школу. На загальношкільній лінійці, що пройшла під гаслом «Толерантність врятує світ», шкільний психолог Гриневич Р.Ф. разом з учнями 9 класу розповіли про толерантне ставлення один до одного, що досить важливо з розумінням ставитися до поглядів, переконань, думок інших людей. Толерантність людей є найважливішою умовою миру і злагоди в сім’ї, колективі та суспільстві. На завершення лінійки прозвучала пісня у виконанні учениці 8 класу Малярчук Анастасії «Стежина добра», від якої у багатьох перехопило дух, - які глибокі і змістовні слова прозвучали в ній. То ж будьмо толерантними людьми!

Учениця 9 клас ... Читати далі »

Переглядів: 366 | Додав: lena2015 | Дата: 20.11.2015 | Коментарі (0)