MENU
Головна » 2017 » Лютий » 16 » Засідання школи молодого педагога-організатора
09:32
Засідання школи молодого педагога-організатора

7 лютого на базі нашої школи черговий раз зустрілися учасники школи молодого педагога-організатора, щоб у ході засідання опрацювати тему «Впровадження здоровязберігаючих технологій у систему виховної роботи школи».

Зустрічали гостей педагоги-організатори Підперигора І. М., Юрєва Д. Б. візитівкою школи та флешмобом, у якому брали участь усі учні школи.

Далі завітали у фітовітальню «Цілющі скарби рідної землі». Медична сестра Галінська Л. І. ще раз нагадала присутнім про профілактику і лікування застуди народними засобами та із задоволенням запропонувала скуштувати лікувального, цілющого чаю.

Щавінська Р. В., заступник директора з НВР, розповіла про впровадження здоров’язберігаючихтехнологій у системівиховноїроботиЛошковецької ЗОШ.

Методист МСЦ Ковальчук М. П. виступила з питанням «Науково-методичнезабезпеченнявпровадженняздоров’язбережувальнихосвітньо-виховнихтехнологій в навчально-виховнийпроцес як умовиформуваннякультури здоров’я учнів».

У ході практичної частини досвідом роботи з учасниками поділилась практичний психолог Гриневич Р. Ф., яка провела корекційно-розвивальний тренінг з учнями 5-го класу «Дозволь собі бути щасливим!»

З метою пропаганди здорового способу життя Добжанський О. А. – вчитель фізичного виховання організував спортивне свято «Школа, мама, тато, я – за здоровий спосіб життя!»

Також педагог-організатор Підперигора І. М. провела майстер клас «Виготовлення помандера», який є натуральним засобом для профілактики грипу, ароматизатор повітря, антидепресант.

На завершення засідання школи молодого педагога-організатора Підперигора І. М. та Юр’єва Д. Б. – педагоги-організатори презентували фестиваль учнівської творчості «Ми зростаєм сильні, дужі, творчі й талановиті дуже!»

Учасники семінару щиро подякували за змістовну, повчальну, цікаву зустріч, побажали подальших успіхів та творчих злетів всім працівникам школи, адже творчість учитиля – це передумова зростання його педагогічної майстерності.

Переглядів: 407 | Додав: lena2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar