MENU
Головна » 2015 » Жовтень » 7 » Свято Першого дзвоника у Лошковецькій школі
21:07
Свято Першого дзвоника у Лошковецькій школі

Жовтіє листя на тополі. 
Летять у небі журавлі. 
Відкриті навстіж двері в школі — 
Ідуть навчатись школярі! 

 

Радісна, піднесена атмосфера панувала на подвір’ї Лошковецької загальноосвітньої школи. Свято першого дзвоника об’єднало педагогів, батьків, учнів, гостей у дружню шкільну родину. День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень.

У 2015/2016 навчальному році наша школа гостинно відкрила двері для 11 допитливих і непосюдичих дітлахів, які ще донедавна були дошкільнятами.  Вони із задоволенням приєдналися до шкільної родини і розповіли про себе у віршах.  Хвилювалися й випускники, адже це їх остання першовереснева лінійка в рідній школі. Скоро вони стануть дорослими і покинуть свою другу домівку – школу.

На святі були присутні гості,які щиро вітали усіх із Днем Знань. Це - Ткаченко Ульяна та Короткоручко Лариса, представники від  штабу народного депутата Олександра Гереги, а також Ковальчук С. та Грушкевич С. В.- сільський голова. Гості вручили першокласникам подарунки. А навчальному закладу – комп'ютер.

Переглядів: 440 | Додав: lena2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar