MENU
Головна » 2016 » Червень » 3 » Прощавай, початкова школо!
08:15
Прощавай, початкова школо!

                                                               Прямуй, дитино, в добру путь.

                                                                                 У світ, де вчаться і ростуть!

                                                                                 Розумна і щаслива будь,

                                                                                 А перші кроки не забудь!

   Усе в житті буває вперше. Вперше тягнеться до сонця стебельце, щоб згодом порадувати нас хлібною зерниною, вперше народжується дитина, щоб продовжити рід, вперше ми приходимо до школи.

   Дитинство – це краща пора життя людини. Але все має свій початок і кінець. Ось і добіг до кінця ще один навчальний рік. Як одна прекрасна мить, пролетіли чотири роки навчання у початковій школі! Учні четвертого класу Лошковецької зош І - ІІ ст.зібрались разом зі своєю родиною на свято «Прощавай, початкова школо!»

   Свято розпочалось із щирих слів привітання дітей. Учні водночас з сумом і радістю згадували  всі прожиті чотири роки навчання у  початковій школі. Вони продемонстрували свої творчі здібності під час виконання пісень і танців. А ще, щоб порадувати гостей, четвертокласники розігрували смішні сценки зі шкільного життя. Особливо зворушливим був танок випускників з їхніми батьками.

   На завершення свята пролунала прощальна пісня для четвертокласників у виконанні їхніх молодших друзів, учнів 1 – 3 класів, які прийшли привітати випускників і провести їх у 5 клас.

   Нехай гарні спогади про першу стежину дитинства – початкову школу і хороший настрій, який панував протягом свята залишиться у серцях всіх присутніх  якнайдовше.

Переглядів: 403 | Додав: lena2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar