MENU
Головна » 2018 » Січень » 30 » Основи правових знань
14:06
Основи правових знань

З 4  по 14 грудня в нашій школі було проведено декаду правових знань з метою активізації творчої та пізнавальної діяльності учнів, з метою надання можливості учням презентувати набуті знання у нестандартних формах роботи, реалізувати виховний потенціал предмету.

Так у рамках декади правових знань були проведені заходи, які спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій. До заходів були залучені учні 1-9 класів.

Предметний тиждень було відкрито урочистою лінійкою, на якій до відома учнів були доведені мета та план проведення тижня.

Згідно плану проведення декади у шкільній бібліотеці була організована виставка друкованих видань та фотоматеріалів "Законність і порядок в Україні"-організована бібліотекарем школи . Учні 1-4 класів прийняли участь у конкурсі малюнку "Права дитини в малюнках". Кращі роботи учнів були відзначені грамотами.

Для учнів  школи було організовано перегляд науково-популярного фільму "Конвенція про права дитини. Також учні 8-9 класів взяли участь у розгадування кросвордів, ребусів на правову тематику. 8 грудня вчителем правознавства був проведений Всеукраїнський урок права на тему: «Права і свободи людини» з нагоди проголошення 10 грудня 1948 року Загальної декларації прав людини.  Підсумки проведення декади правових знань, нагордження переможців було підведено на загальношкільній лінійці.

Переглядів: 324 | Додав: lena2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar