MENU
Головна » 2018 » Лютий » 6 » Новорічне свято
09:38
Новорічне свято

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне – чудес.

28  грудня новорічне свято разом із казковими героями завітало до учнів початкової школи. Усі діти, одягнені у святкові новорічні костюми, перетворились на казкових героїв, таких як Баба Яга, Кощій Безсмертний, Сніговики, Зима, Снігова Королева, Дід Мороз , Снігуронька, Буратіно і Мальвіна, звірята та багато інших персонажів і завдяки своїм вмінням зробили свято неперевершеним.

Глядачі поринули в Новорічну казку з  веселим настроєм. Дід Мороз та Снігуронька тут теж були, подарунки дарували, хороводи з дітьми водили й свято звеселяли. Школярі й присутні отримали масу позитиву.У дружньому колі казкових героїв панувала тепла атмосфера, адже кожна дитина мала чудову нагоду відчути себе учасником незвичайного дійства. 

Діти з великим запалом та задоволенням  брали участь у веселих рухливих конкурсах, побували на дискотеці Буратіно, а також учні 1-2 класів показали казку на новий лад «Колобок» та «Червона Шапочка». Кульмінацією свята було новорічне привітання від Діда Мороза та вручення солодких подарунків дітлахам від Діда Мороза.

А 29 грудня чарівне дійство вже  завітало до учнів 5-9 класів. Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній круговерті. Діти з задоволенням грали, співали, танцювали, розповідали вірші, показували новорічні сценки. Учні 5  класу гарно показали себе у казці «Чорноніжка», а учні 6 класу найкраще зіграли свої ролі в сценках і вразили танцювальним номером, 7 клас зіграли «Під Полтавою», 8 клас вразив своїми артистами зірками, а 9 клас чудово декламували вірші і сценки. 

Свято пройшло в добрій, дружній атмосфері.

 

 

Переглядів: 411 | Додав: lena2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar