MENU
Головна » 2015 » Квітень » 27 » День ЦО в Лошковецькій ЗОШ І-ІІ ступенів
05:32
День ЦО в Лошковецькій ЗОШ І-ІІ ступенів

Щорічно за участю дітей трапляється багато  надзвичайних подій, внаслідок яких гинуть або одержують травми десятки малюків і підлітків. Особливо загострюється ситуація у весняно-літній період, коли діти більше часу проводять на вулиці чи вдома без належного нагляду дорослих і у пошуках розваги часто вигадують небезпечні ігри з вогнем, газовими, електричними приладами, вибухонебезпечними предметами, хімічними речовинами. Також причиною трагедій стає порушення заходів безпеки на дорогах і водоймах, вживання отруйних грибів чи рослин тощо.

Саме з метою запобігання цих  надзвичайних ситуацій у нашій школі з 20 квітня по 24 квітня було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

У рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності з учнями було проведено вікторину «Багато знати – вміло діяти!», організовано виставку дитячих малюнків щодо дотримання правил пожежної безпеки, безпечної поведінки вдома та на вулиці, практичне заняття з учнями 8-9-х класів під керівництвом медичної сестри школи: «Профілактика отруєнь, захворювань органів системи травлення», конкурс на краще знання правил безпеки життєдіяльності, інтелектуальна гра «Хто попереджений – той захищений», день цивільної оборони тощо.

       $IMAGE5$        

Переглядів: 489 | Додав: lena2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar